LURE COURSING

Bland det bästa jag vet. Det är vinthundarnas bruksprov och man beskriver det lättast som simulerad harjakt som poängbedöms.

BLANDADE HUNDBILDER

Men kanske bara whippets...GRAVID OCH BEBIS

En del gravidmagar och bebisar har det också blivit bilder av.


VÄGEN HIT
Jag (Elin) har varit intresserad av foto sedan jag gick i sjuan. Jag fick pengar i konfirmationspresent så att jag skulle kunna köpa min första egna kamera. Det blev en Olympus kompaktkamera som jag var helt förälskad i och hade med mig nästan överallt.
Jag letade reda på att det fanns en fotograf i närheten och fick göra praktik hos honom båda mina praktikperioder i högstadiet. Tack Pelle Wahlgren!
Sedan hade jag bestämt mig - Jag ska bli fotograf!
Jag hann sommarjobba i en fotobutik, köpa en systemkamera och få upp intresset för hundar på riktigt innan jag började IT-Media linjen på gymnasiet. Under gymnasietiden hann jag sedan köpa en ny systemkamera, skaffa hund och till viss del ge upp fotografdrömmarna. Här halkade jag istället in på möbel och inredningsspåret, men fotointresset väcktes igen när jag några år senare blev uppringd av en handläggare på arbetsförmedlingen. Han undrade om jag var intresserad av att praktisera hos en fotograf i Växjö. Detta var oerhört bra tajming, när jag precis bestämt mig för att flytta tillbaka från Klippan (Skåne) till mina föräldrar i Småland. Praktikplatsen jag fick var hos fotografen jag sedan också jobbat hos, Daniel K. Johansson.