Gucci

WIKELLIS YOU'LL NEVER WALK ALONE

2007-11-19  -  2019-07-11

e. SE UCH Sol Y Sombra Palais Royal
u. Wikellis Ciara O'Milo

OM GUCCI

Gucci gick bort 2019, några månader innan hon skulle fyllt 12 år. Det började med att hon inte kunde gå ordentligt men blev snabbt sämre och när vi var hos veterinären kunde hon inte ens stå utan att jag höll i henne. Förmodligen var det diskbråck som orsakade detta. Med stark misstanke om den orsaken och med huvudfokus på Guccis mående var beslutet att låta henne gå enkelt, men så klart oerhört jobbigt ändå. 
Jag låter beskrivningen av min älskade, saknade tant Gucci vara kvar här<3

Gucci är min trogna följeslagare som lärt mig så mycket om tillit och förtroende mellan hund och människa. Här hemma kallas hon ofta för Guccan eller Tanten.
Hon kom till mig när hon var ett år gammal och var då väldigt försiktig. Jag har jobbat mycket med hennes självförtroende och på hennes tillit till mig. Tilliten till mig kom i och för sig mest på köpet med all annan träning. Första gången vi stötte på ett agilityhinder kunde jag skicka henne över det. Jag förstår egentligen inte själv hur hon kan förstå mig så bra. Det är som att hon alltid hör vad jag säger. Jag har lärt henne massa saker genom att bara peka/visa/säga vad hon ska göra. Till exempel "hämta den".  Det har jag inte lärt henne mer än att jag pekat på något och sagt just det. Ändå kan hon!

Jag har testat med rallylydnad och det tycker hon är kul. Om vi är själva. Hemma. Inomhus. I trädgården funkar sådär, men är vi på bortaplan, på träningsträff eller något så stirrar hon bara på mig som om jag är dum i huvudet. Hon är mycket mer än en hund, den här bestämda, bortskämda damen... Gucci bryr sig inte speciellt mycket om människor hon inte känner, men hon visar tydligt vilka människor som hon tycker extra mycket om! Min svärfar och min farmor är några av hennes favoriter.
Hon är otroligt speciell för mig och har krupit djupt in i mitt hjärta! Utan henne hade jag inte varit den jag är idag.

Gucci har en kull valpar efter C.I.B Aaniston Afternoons & Coffeespoons på Springeldens kennel.